Despre noi vezi date de contact

Pentru parastase putem organiza fie mese festive cu servire individuală la porție sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare , fie putem asigura pachete pentru pomeni. Meniurile pe care vi le prezentăm reprezintă o variantă standard. Ele pot fi modificate în funcție de gusturile dumneavoastră și în funcție de obiceiurile și tradițiile pe care vreți să le respectați.

De asemenea putem asigura platouri cu gustări calde și reci, cu prăjituri, apă, cafea, suc pentru priveghi. Pentru pachetele pentru pomeni putem asigura farfurie, cană, tacâm, colac. Putem asigura platouri cu colivă.

Asigurăm servicii de catering funerar pentru parastasele desfășurate după înmormântare, la 9 zile, la 40 zile, 1 an, 7 ani.

Exceptând antreul, mâncarea întotdeauna va fi servită caldă, distanța/timpul parcurs până la locul prăznuirii neinfluențând temperatura la care aceasta este preluată din bucatărie deoarece o transportăm în recipiente speciale, termoprotectoare.

Ne îngrijim de toate cele necesare, inclusiv vom asigura fețele de masa albe, vesela necesară, pahare de unică folosință, carafe pentru vin. La finalul prăznuirii noi vom debarasa și degaja mesele.

Servicii

  1. catering
  2. mese de pomenire
  3. parastase
  4. pomeni

Localizare pe hartă