Florăria Flori în Dar

Despre noi vezi date de contact

Dacă ai pierdut pe cineva drag sau cineva apropiat a suferit o pierdere, poți transmite un ultim omagiu sau condoleanțele tale printr-o coroană funerară.

Coroanele funerare se pot realiza în diferite dimensiuni, mărimea lor depinde în mare parte de modelul ales. Dimensiunile se pot alege la cerere, la fel și florile care se folosesc pentru împodobirea coroanei. Coroanele funerare sunt realizate în mod special din flori naturale și crengi de brad.

Orice coroană funerară cu livrare gratuită în Roman va fi însoțită și de o panglică funerară, care este gratuită, pe care va fi transmis un mesaj de condoleanțe sau un mesaj de recunoștință din partea celor care o oferă pentru familie sau pentru cel decedat.

Poți alege să trimiți și jerbe sau aranjamente funerare special concepute de floriștii noștri din flori proaspete. Comandă online o coroană de flori din flori naturale. Trimite în acest moment un semn al respectului pe care îl porți persoanei dispărute ori un gând bun pentru cei dragi care au nevoie de suportul tău.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare

Localizare pe hartă

Site / Social Media