40 firme
Productiv

Vă punem la dispoziție o gamă largă de articole funerare - fie de producție proprie, fie autohtonă sau de import.

Servicii Funerare Colț de Rai

Suntem o societate specializată în servicii funerare complete în Galați, iar scopul nostru este de a veni în ajutorul famiilor îndoliate, astfel încât despărțirea să fie cât mai ușoară.

Eden Servicii Funerare

Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă sprijini și a vă înțelege acționând cu seriozitate și profesionalism şi vă oferim servicii funerare complete în Galați

La Pofticiosu'

La Pofticiosu Galați vă așteaptă cu o gamă diversificată de meniuri pentru pomeni sau parastase, inclusiv de post.

Funerare Unirea

În aceste momente dificile, suntem aici să vă ajutăm. Servicii funerare complete, transport intern și internațional, repatrieri.

Servicii Funerare Eden Tecuci

Suntem alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate și respect.

Viață Veșnică

Ne punem în slujba Dumneavoastră cu tot profesionalismul, seriozitatea și experiența ce ne recomandă și caracterizează prin servicii funerare de calitate.

Meniuri pentru pomenire Tecuci

Oferim meniuri pentru pomeniri, parastase, înmormântare. Asigurăm veselă, tacâmuri, pachete ambalate individual cu tacâm unică folosință.

La Mim

În funcție de evenimentele importante din viața dumneavoastră noi discutăm și alegem împreună meniurile sau platourile cu mâncare exact așa cum aveți nevoie.

Candela Vieții

Venim în întâmpinarea familiilor îndurerate cu pachete de servicii funerare complete, gamă variată de sicrie din lemn, asigurăm servicii de catering în restaurant propriu

Monumente funerare și accesorii Marmură Galați

Monumente funerare din marmură, lucrări funerare, vaze, felinare, statuete, modele pe stoc sau la comandă în maxim 10 zile, preţuri de producător

Casa Funerară Christian

Casa Funerară Christian este singura firmă ce asigură servicii funerare complete în Galaţi, la cele mai înalte standarde de calitate si de profesionalism

Stele Căzătoare

Tratăm cu deosebită atenție și profesionalism fiecare client. Nu ezitați să ne contactați oricând aveți nevoie.

Rivaldo

Firmă importatoare și distribuitoare de candele, tămâie, cărbuni de biserică, lumânări de biserică, lumânări de cununie și botez, ambalaje și produse de unică folosință.

Monumente funerare Galați - Vlad Stelian

Executăm monumente funerare , borduri, bolți, monumente de granit, marmură, mozaic, renovări, lucrări funerare etc.

Catering Alldest

Organizăm mese festive, pomeniri, parastase, platouri aperitiv, prăjituri, torturi, capete, colivă, colăcei.

Distinctiv Store

Articole și produse funerare, comanda online jerbe și coroane funerare, inimi sau cruci de flori, coșuri funerare, coroane artificiale ieftine

Pascal Forever

Firma noastră vă oferă o gamă largă de produse și servicii în materie de piatră naturală, venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin calitate și diversitate.

Compania Cristal

Compania Cristal este dedicată să ajute familiile să reducă stresul de a face aranjamente după moartea unei persoane dragi, oferind servicii funerare Galați accesibile, simple și adecvate

Iagor Catering Pomeni Galați

Organizăm pomeni și parastase în Galați. Produse proaspete și delicioase la prețuri foarte mici.

Evlaveia

Magazin ortodox vă oferă o gamă variată de icoane, argintate, aurite, pictate, litografiate, livrare în toată țara, comenzi online.

FDG Funerare

FDG Funerare furnizează o gamă amplă de sicrie, produse funerare și accesorii complete pentru sicrie, conform standardelor de cea mai înaltă calitate

SC Adelamar SRL

Societatea execută următoarele lucrări funerare: bolți, cavouri, borduri, stâlpi, monumente mozaic simplu, mozaic venețian, marmură, granit, glafuri, fotoceramică.

Muntecon

Executăm monumente funerare și cruci din marmură în Galați

Vinedi Spicos

Avem ca domeniu de activitate realizarea și montarea monumentelor funerare și lucrărilor funerare din marmură, granit, mozaic venețian.

Articole recomandate
Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

Proceduri legale în cazul decesului la domiciliu

vezi detalii legate de constatare și proceduri legale în cazul decesului acasă

Organizarea unui eveniment funerar

citește detalii legate de organizarea unui deces și de ce este nevoie de un plan bine pus la punct