Despre noi vezi date de contact

Un gând frumos. Noi, oamenii, suntem ființe muritoare. Odată ce cei dragi au dispărut, ne străduim să păstrăm amintirile intacte în mintea noastră și să ne arătăm recunoștința față de faptele lor și să ne amintim de momentele grozave pe care le-am petrecut cu ei.
Avem multe modalități de a le comemora, dar plăcile comemorative sunt, fără îndoială, un mod unic de a ne exprima și a ne plăti tributele.

Odată cu apariția tehnologiilor moderne, astăzi, avem o varietate de materiale sintetice pentru a crea plăci memoriale superbe cu materiale de înaltă calitate și cu viață de lungă durată. 

Plăcile din lemn natural arată întotdeauna frumos și elegant. Fiind un “material verde, prietenos cu mediul” astăzi este cel mai preferat material, iar UMC oferă soluții pentru diferite esențe de lemn, sigilate cu substanțe chimice pentru a evita efectele intemperiilor pentru aplicații în aer liber. Personalizarea este posibilă în ceea ce privește forma, dimensiunea, designul, culorile și stilurile de fundal și font, precum și încorporarea imaginilor. Se pot debita în diverse forme, ovale, rotunde, în formă de inimă. Puteți fixa placa pe o piatră de mormânt sau o clădire prin diverse metode, dar recomandăm șuruburile. 

Localizare pe hartă