Despre noi vezi date de contact

Un prim motiv pentru care ar trebui să aveți în vedere colaborarea cu noi este faptul că ne oferim serviciile de calitate în regim nonstop. Astfel, dacă ne veți contacta la orice oră, cu siguranță va fi cineva să vă răspundă. Vom veni în sprijinul dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, întocmai pentru a putea organiza ceremonia de înmormântare în timp util. Suntem la dispoziția dumneavoastră oricând alegeți să ne contactați.

Vă putem pune la dispoziție toate produsele și serviciile funerare necesare pentru organizarea unei ceremonii de înmormântare ca la carte, ceea ce sigur vă va încânta.

Astfel, o singură colaborare vă garantează faptul că veți putea pregăti o ceremonie de înmormântare care să respecte toate cerințele și care se va ridica la nivelul așteptărilor.

Servicii funerare oferite:

 • coroane și aranjamente florale funerare
 • sicrie și accesorii
 • îmbrăcăminte damă și bărbați
 • restaurant pentru pomeni
 • transport funerar
 • cruce
 • capac frigorific
 • catafalc
 • toaletare, îmbălsămare, cosmetizare decedat

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră am conceput o serie de Pachete Funerare specifice, care să acopere un procent cât mai mare din nevoile dumneavoastră. Țînând cont , atât de tradiții, cât și de necesarul de baza pentru orice înmormântare, putem spune că, în acest moment, avem pachetele cele mai complexe de pe piață de profil , nefăcând rabat de la calitate, și cu un cost accesibil . Acest lucru este posibil datorită furnizorilor cu care lucrăm în momentul de față și de la care am obținut prețuri preferențiale.

Pachetele Funerare au fost astfel concepute încât să se încadreze în ajutorul de deces acordat de statul român, existând în acest fel costuri zero din partea dumneavoastră la achiziționarea acestora.

Pe lângă pachetele de baza stabilite de către firma noastră, vă putem oferi și pachete funerare personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Localizare pe hartă