Despre noi vezi date de contact

Oferim servicii funerare complete non-stop ce acoperă toate aspectele de la organizarea funeraliilor, documente funerare necesare în România și până la realizarea de aranjamente florale desăvârșite.

Planificarea și organizarea unei ceremonii de înmormântare nu este un lucru uşor iar din acest motiv Servicii Funerare Elena vine în sprijinul familiei îndoliate preluând întreaga sarcină de organizare a ceremoniei de înmormântare, pentru ca dumneavoastră să puteți fi alături de cei dragi în aceste momente atât de dificile. Promptitudinea, corectitudinea și discreția sunt calități pe care le-am cultivat mereu în relația cu fiecare familie îndurerată.

Suntem alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate și respect. Încrederea pe care dumneavoastră ne-o acordați este un privilegiu și vom face absolut tot ce ne stă în putință pentru a vă asigura servicii funerare ce respectă tradițiile, sicrie de bună calitate precum și accesorii funerare de calitate.

Video

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. depunere la capelă
 7. îmbălsămare
 8. livrare cruce
 9. livrare sicriu
 10. manipulare sicriu
 11. toaletare
 12. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media