Despre noi

Îți oferim ajutor în momentele de grea încercare, cu servicii și produse funerare de reală calitate.

Misiunea noastră este aceea de a trata fiecare client cu demnitatea pe care o merită și încercăm cât putem noi de mult să ușurăm trecerea persoanei decedate în lumea de apoi pentru a-i face pe cei apropiați să se simtă mai bine.

Datorită profesionalismului și seriozității de care am dat dovadă la fiecare eveniment în parte, am reușit într-un timp foarte scurt să punem la dispoziția tuturor: mașini funerare autorizate pentru efectuarea transportului funerar, adaptate fiecărui traseu funerar în parte, capace frigorifice, medic autorizat pentru îmbălsămare, personal specializat pentru cosmetizare și organizare ceremonii religioase.

Produse funerare oferite:

 • sicrie
 • accesorii funerare
 • aranjamente florale
 • monumente funerare

Servicii funerare oferite:

 • transport funerar
 • repatrieri decedați
 • sală pregătire decedat

Mașinile funerare moderne, promptitudinea și seriozitatea definesc transportul funerar asigurat de agenția funerară Pușcaș.

Comercializăm monumente funerare prelucrate cu măiestrie, rezistente în timp pentru a păstra vie amintirea persoanei dragi.

Misiunea noastră este să fim alături de dumneavoastră în clipele de mare tristețe, pentru a vă ajuta cu toate demersurile necesare. Calitatea produselor noastre, consilierea sincera și prețurile corecte ne-au adus recunoștința clienților de-a lungul anilor de activitate. Respectăm tradițiile și ne ghidăm după citatul:

“Cum ți-ai pregătit aripile aici, așa o să zbori dincolo.”

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. toaletare
 14. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media