Despre noi vezi date de contact

Ne-am remarcat progresiv pe piaţa serviciilor funerare prin intermediul profesionalismului, discreţiei şi înţelegerii de care am dat dovadă în fiecare situaţie în care ni s-au solicitat serviciile.

Servicii Funerare Timișoara:

 • Întocmirea certificatului de deces și a adeverinței de înhumare – este primul pas pentru a putea continua cu următoarele etape premergătoare ceremoniei funerare propriu-zise.
 • Îmbălsămare și cosmetică mortuară profesională – echipa noastră are o pregătire specială în acest sens, ceea ce asigură o calitate desăvârșită serviciilor noastre
 • Incinerare – în cazul incinerărilor ne ocupăm de intermediere și de transportul urnei în locul solicitat de către familie în vederea organizării ceremoniei mortuare.
 • Personal pentru manipulare – în toate fazele pregătitoare și în cadrul ceremoniei funenrare propriu-zise, echipa noastră se va ocupa de manipularea decedatului și a sicriului cu cea mai mare atenție și în condiții de discreție cuvenite în astfel de momente.
 • Sicrie complet echipate din lemn de fag, mahon, cireș, modele și culori diferite 
 • Coroane funerare din flori naturale, lumânări, candele, urne 
 • Transport funerar național și internațional – dispunem de mașini mortuare omologate pentru transportul persoanelor decedate, atât în țară, indiferent de distanță, cât și în Europa.
 • Repatriere persoane decedate – repatrierea este un proces complex în care ne implicăm atât în faza de obținere a tuturor actelor necesare pentru transport, cât și în parte logistică, respectiv transportul cu respectarea tuturor condițiilor legale din țara în care survenit decesul până în localitatea din România indicată de familia decedatului.

Vă punem la dispoziție două dricuri Maseratti și Mercedes (cele mai noi modele) pentru cortegiu funerar la prețuri flexibile.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare cruce
 15. livrare sicriu
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar

Date de contact