Casa Funerară Calea Șagului

Despre noi vezi date de contact

Casa noastră funerară, inaugurată recent pe Calea Șagului în Timișoara, încearcă să vă aducă standarde europene în momente de grea încercare. Noua casă funerară vă pune la dispoziție următoarele:

 • două săli de priveghi, dotate cu climatizare, televizoare LCD, canapele din piele și măsuțe
 • două spații special amenajate pentru persoana decedată, delimitate de o vitrină din termopan de sălile de priveghi, catafac din granit, vaze din bronz pentru flori așezate pe coloane din marmura și granit.
 • o sală de recepție, deasemenea cu canapele din piele, televizor LCD, aceasta fiind și sala unde fumatul este permis.
 • un mini bar cu băuturi racoritoare și cafea
 • capac frigorific GRATUIT pentru cei ce închiriază una din săli
 • pentru cei ce doresc Casa Funerară Calea Șagului oferă posibilitatea producerii unui DVD cu poze și evenimente din viața decedatului ce poate fi afișat pe televizorul aflat în dotare.

Tot la noi, la casa funerară, vă punem la dispoziție și diverse articole funerare. Cum ar fi: sicrie, accesorii funerare, monumente funerare din granit și marmura și aranjamente florale.

Echipa noastră este formată din persoane cu experienţă în domeniu. Casă funerară din Timişoara a reuşit să formeze această echipă cu experienţă între zece şi douăzeci de ani datorită importanţei ce o acordăm atât angajatiilor cât şi clienţilor noştri. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de casă noastră funerară vă rugăm se ne contactaţi la sediul nostru din Timişoara de pe Calea Șagului, sau la unul din numerele de telefon alăturate.

Sperăm că în aceste momente grele să putem creea o ambianță cât mai liniștită, pentru a putea alina durerea din sufletul dumneavoastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. capelă mortuară
 7. constatare deces
 8. consultanţă
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare sicriu
 15. loc de veci
 16. manipulare sicriu
 17. toaletare
 18. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media