Despre noi vezi date de contact

Suntem aici pentru a vă oferi în aceste momente grele sprijin și respect sub forma unui serviciu funerar complet în cele mai avantajoase condiții.

Suntem disponibili NON STOP în ORADEA și împrejurimi.

Scopul și misiunea noastră este aceea de a vă oferi, cu înțelegere și bunăvoință, servicii funerare complete, pentru că în această perioadă îndurerată să vă lipsiți de problemele practice și de birocrație care din păcate apar. Putem prelua toate aceste sarcini, efectiv întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare.

Asigurăm consultanță gratuită și facilităm obținerea tuturor documentelor necesare din primul moment, de la constatarea decesului, și pe toată durata demersului funerar.

Dispunem de toată infrastructura și autorizațiile necesare (medici specialiști, transport și manipulare, sală de pregătire decedați și frigider) pentru servicii funerare complete de la A la Z. Obținem și decontăm ajutorul de deces.

Pentru ca demersul funerar să decurgă cât mai simplu și liniștit am creat o serie de Pachete Funerare All Inclusive ținând cont atât de tradiții cât și de necesarul de bază pentru orice înmormântare. Aceste pachete sunt inclusive, dar pot fi și personalizate în funcție de nevoile dvs.

Servicii oferite:

 • sicrie și accesorii
 • transport mortuar și repatrieri
 • manipulare decedat
 • aranjamente florale și coroane
 • organizare ceremonii
 • cremare, incinerare, urne
 • pregătire pentru înhumare

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. îmbălsămare
 11. incinerare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media