La Capătul Drumului

Despre noi vezi date de contact

De 13 ani de când suntem dedicați serviciilor funerare ne-am construit o reputație greu de egalat în Oradea și în județul Bihor. Promptitudinea, corectitudinea și compasiunea sunt calități pe care le-am cultivat mereu în relația cu fiecare familie îndurerată care ne-a călcat pragul.

Din 2005 avem sediu propriu, 5 mașini cu care efectuăm nu doar transporturi locale dar și transporturi funerare internaționale în întreaga Europă, în țări precum Ungaria, Belgia, Bulgaria, Austria, Germania, Croația, Danemarca, Grecia, Polonia și Spania.

În aceste momente dificile, vă stăm la dispoziție cu gama noastră completă de servicii funerare, care include printre altele și consilierea și suportul nostru, întocmirea documentelor necesare, pregătirea sicriului, toaletarea și îmbălsămarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea și pregătirea locului de veci.

De asemenea, vă putem oferi toate produsele și accesoriile funerare necesare, de la sicrie și urne, la aranjamente florale pentru înmormântare.

Puteți alege un sicriu (coșciug, coparseu) complet echipat din diferite esențe de lemn, precum brad, stejar, fag și tei, finisate cu grijă pentru a pune în valoare culoarea naturală a lemnului și a da luciul specific unei realizări de calitate. De asemenea, sicriele noastre sunt disponibile în mai multe dimensiuni - 1.80 m, 2 m sau XXL - și în mai multe stiluri - cu 4 sau 6 colțuri, cu mânere, cu crucifix pe capac sau cu motive florale sau religioase.

Vă putem oferi coroane funerare realizate din diverse tipuri de flori naturale (garoafe, cale, trandafiri, gerbera, crini, crizanteme etc.) sau artificiale. Aranjamentele florale se pot realiza și la comandă.

Pentru ca procesiunea funerară să decurgă perfect, suntem atenți la fiecare detaliu. Astfel, la noi veți găsi diverse articole și accesorii funerare,
precum cruci din lemn sau din metal, crucifixuri, urne, lumânări, prosoape și batiste și altele.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. incinerare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media