Despre noi vezi date de contact

Suntem o societate specializata in servicii funerare complete în Galați, inmormantare, pompe funebre, precum imbalsamari, eliberare certificat constatator de catre medicul nostru legist, depunere capela, inchiriere capac frigorific mortuar, fotoceramica, organizare pomeni, intocmire dosar ajutor deces, transport auto intern si international, repatriere in sicriu de zinc par avion.

Scopul nostru este de a veni în ajutorul famiilor îndoliate, astfel încât despărțirea să fie cât mai ușoară. Punem la dispoziție o gamă largă de produse și servicii, astfel încât să putem satisface orice dorință.

Colț de Rai pune la dispoziția dumneavoastră următoarele:

 • sală de îngrijiri / cosmetizare și îmbălsămare
 • spațiu frigorific pentru decedați la standardele și normele impuse de lege
 • personal care răspunde solicitărilor 24/24
 • asistent medical de îmbălsămare autorizat D.S.P. și legist

Asigurăm transport intern și internațional decedați cu mașina frigorifică.

Cea mai largă gamă de sicrie o găsești la Colț de Rai. De la sicriele economice, care fac parte din pachetele funerare sociale, la sicrie de lux, cu cel mai înalt grad de finisaj. Indiferent de alegere, la Colț de Rai Galați asigurăm produse de calitate și servicii funerare complete, ireproșabile. Avem experiența și abilitatea necesare pentru a ajuta familia să depășească cât mai ușor momentele grele.

Asigurăm coroane de flori, naturale și artificiale, jerbe funerare, aranjamente florale, de toate categoriile de preț, de orice dimensiune și în orice combinație de flori. Respectăm dorințele familiei cu privire la preferințele florale. Coroanele de flori pot fi achiziționate atât ca parte a unui pachet funerar cât și individual.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. toaletare
 14. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media