Casa Funerară Simion

Despre noi vezi date de contact

Organizarea unei înmormântări este, poate, una dintre cele mai dificile sarcini de care trebuie să vă ocupați. Suferința provocată de pierderea persoanei iubite este dublată de stresul ca evenimentul să fie organizat cu respectarea tuturor rigorilor legale și bisericești.
 
Casa Funerară Simion știe cât de dificile sunt aceste momente pentru familia îndoliată, așa că vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, pentru a vă asigura că totul se va desfășura conform traditiilor creștinești. 
 
În aceste momente dificile, Casa Funerară Simon vă oferă servicii complete de înmormântare și pomană, pentru a vă ajuta să faceți față pierderii celor dragi. În această privință, am pregătit pachete complete și personalizabile pentru pomana și înmormântarea celor dragi, astfel încât să vă puteți concentra pe lucrurile importante în aceste momente, fără să vă faceți griji în privința organizării evenimentelor. Pachetele noastre includ tot ceea ce este necesar pentru a onora memoria persoanei iubite, de la sicriul de înmormântare, până la pachete și colivă. 
 
În oferta noastră veți găsi sicrie din lemn masiv, MDF și PAL, într-o varietate de culori și modele. Toate sicriele noastre sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate, pentru a asigura durabilitatea și siguranța în timpul transportului și înmormântării.

Suntem mereu disponibili să vă ajutăm și să vă oferim sfaturi cu privire la cele mai bune servicii pentru nevoile dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști cu experiență se asigură că fiecare detaliu al ceremoniei este realizat cu mare atenție. Noi suntem alături la fiecare alegere ca totul să iasă așa cum vă doriți! 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media