Despre noi vezi date de contact

Suntem o casă funerară ce dispune de personal calificat și profesionist care se va ocupa să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a pregăti tot ceea ce este necesar, de la consultanță post mortem și până la organizarea pomenii și parastasului după înmormântare.

Vă oferim servicii la prețuri accesibile, prețuri ca să se încadreze în bugetul dumneavoastră, deoarece știm câte cheltuieli implică un astfel de eveniment nefericit. Consultația post mortem va fi gratuită, atunci vom stabili toate condițiile și serviciile pentru care veți opta și restul de aspecte ce trebuie acoperite în cazul unei înmormântări precum ce tip de cruce doriți să alegeți pentru persoana trecută în neființă sau pentru ce veți opta din gama noastră variată de sicrie.

Știm că toate aceste discuții sunt ultimele pe care ați dori să le aveți într-o astfel de zi, însă vom încerca pe cât posibil să vă facem cât mai ușoară îndeplinirea tuturor acestor responsabilități care vin ca urmare a decesului unei persoane.

Avem prețuri decente și pachete economice pentru pensionari, consultă acum oferta noastră și alege cea mai bună ofertă conform criteriilor dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție o gamă vastă de produse funerare, de la sicrie, cruci, furnituri, până la prosoape, batiste și coroane funerare. Suntem disponibili non-stop. 

Transport funerar internațional. Avem 4 autospeciale funerare și transportul persoanei trecute în neființă se efectuează în cele mai exigente condiții atât din punct de vedere legal cât și igienic. Oferim servicii de repatrieri decedați.

Imaginea persoanei iubite este una care va rămâne foarte mult timp în amintirea celor apropiați. Din acest motiv, pregătirea acestora, în vederea unei înmormântări care să exprime respect și demnitate, trebuie să se realizeze în cele mai bune condiții.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. aranjamente florale
 3. capac frigorific
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Localizare pe hartă