Casa Funerară Mihai

Despre noi vezi date de contact

Durerea resimțită și deznădejdea sunt greu de exprimat și doar timpul le poate vindeca. Ceea ce putem face noi este să vă oferim suport pentru a vă putea despărți în liniște, preluând sarcina organizarii înmormântării într-o manieră demnă de memoria personei dispărute.

Casa funerară Mihai înseamnă profesionalism și servicii de calitate, personalizate, flexibile, accesibile și negociabile. Nu ne permitem să greșim sau să fim lipsiți de rigurozitate, pentru că seriozitatea și atenția la detalii sunt obligatorii în munca noastră și ne mențin în atenția clienților.

Vă stam la dispoziție cu consultanță și logistică pentru o ceremonie de înmormântare care să fie conform așteptărilor dumneavoastră și să arate cât de mult a însemnat și cât vă va lipsi persoana decedată.

Casa funerară Mihai este la dispoziția familiilor din Clinceni și a celor din comunele învecinate (Cornetu, Domnești, Olteni, Buda, Mihăilești etc.). Serviciile prestate au ca numitor comun profesionalismul.

O echipă bine organizată, atentă la detalii, eficientă, discretă și respectuoasă este gata să preia sarcina dificilă de a organiza înmormântarea.

Dispunem de tot ceea ce este necesar pentru servicii funerare la nivel profesionist: spațiu pentru pregătirea persoanei defuncte, cameră frigorifică, sală pentru primirea clienților, vehicule speciale pentru transport funerar, personal specializat și bine instruit. 

Casa funerară Mihai vă ofera sicrie complet echipate, cruci și accesorii pentru înmormântare (doliu, prosoape, batiste, iconițe, lumânări, candele, sac pentru oseminte etc..) De asemenea, vă punem la dispoziție coroane funerare diverse, pachete pentru parastase și colivă.

Comercializăm monumente funerare și executăm lucrări de amenajare pentru locuri de veci: cruci de marmură, mozaic, poze pe ceramică, felinare și alte accesorii, racle, cadre, borduri, placaje, lespezi etc.
Suntem alături de dumneavoastră așa cum putem, oferindu-vă servicii funerare demne de memoria persoanei defuncte! 

Pachetul nostru de servicii include:

 • formalitățile de constatare a decesului;
 • întocmirea actelor necesare înmormântării sau incinerarii;
 • pregătirea persoanei decedate (îmbălsămare, toaletare);
 • manipulare și transport oriunde în țară;
 • repatriere persoane decedate;
 • asistență la întocmirea dosarelor pentru obținerea ajutorului de înmormântare de la Casa de Pensii

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. capelă mortuară
 7. constatare deces
 8. consultanţă
 9. coş biserică
 10. cosmetică mortuară
 11. depunere la capelă
 12. îmbălsămare
 13. închiriere catafalc
 14. incinerare
 15. livrare cruce
 16. livrare sicriu
 17. manipulare sicriu
 18. parastas
 19. toaletare
 20. transport funerar