Casa Funerară Christian

Despre noi

Casa Mortuara a fost construită în anul 1971. În anul 2015 Casa Funerară a fost cumpărată de către Firma Christian Company şi a fost renovată complet, la cele mai înalte standarde de igienă. Capela are separat şi o sală de aşteptare ultramodernă, grupuri sanitare şi o terasă dotată modern.

Programul este NON STOP şi pentru fiecare decedat familiile aparţinătoare deţin cheie, pentru acces permanent, pe toată perioada evenimentului.

Deținem 4 magazine funerare în municipiul Galați, 10 autofunerare Mercedes, 3 microbuze Maxi Taxi VW Crafter și Mercedes Sprinter pentru transport însoțitori decedați, precum și singura Casă Funerară / Mortuară particulară din Galați.

Servicii funerare oferite:

 • consultanță decese
 • acte deces
 • acte ajutor de înmormântare
 • îmbălsămare / cosmetizare
 • transport funerar

Comercializăm o gamă variată de sicrie din diferite esențe de lemn: brad, fag, tei, cireș, stejar, mahon, etc. Permanent avem un stoc de minim 25 modele sicrie din producție internă sau din import. Avem dimensiuni standard, precum și mărimi mici de la 0.8m până la extralungi de 2.20 metri.

 Sicriele sunt echipate cu respete / lenjerii funerare produse de firma Christian Company Galați sau cu produse din import Italia.

 Accesoriile funerare (mânere, crucifixe, etc) sunt de cea mai bună calitate, modelele și cromatica sunt la alegerea familiilor aparținătoare.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact