5 firme
Servicii funerare Victor & Delia

Încă din prima clipă, echipa Victor & Delia poate fi contactată, indiferent dacă decesul survine la domiciliu sau într-o instituție spitalicească/azil

Funerare Cristinik

Casa Funerara Cristinik vă oferă servicii funerare complete în Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea și Videle.

Casa Funerară Ervin

Vă oferim NON-STOP cea mai largă gamă de produse și servicii funerare din Teleorman și împrejurimi.

Zgâmboi Servicii Funerare

Servicii funerare complete Teleorman oferite de casa funerară Zgâmboi în tot județul Teleorman și orasele învecinate.

Servicii Funerare Babic

Vă oferim un real sprijin prin gama variată de servicii și produse, la prețuri fără concurență.

Articole recomandate
Ajutorul de deces – cine beneficiază, cât este și cum îl obții

Decesul unui membru din familie poate surveni în momente în care nici nu te aștepți. Costul unei înmormântări este destul de ridicat, cu atât mai mult atunci când nu ești pregătit pentru un astfel de moment. Statul acordă o sumă de bani pentru acoperirea unei părți din costurile de înmormântare care se numește ajutor de deces. Află cum îl obții.

Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Planul funerar reprezintă un contract de servicii funerare preplătite. Să știi ce să faci atunci când moare cineva, să poți acționa la timp și să reușești să oferi un ultim omagiu corespunzător, toate acestea reprezintă de fapt necesitatea stabilirii unui plan funerar. Citește detalii.

Organizarea unui eveniment funerar

Cu siguranță un moment nedorit și cu o încărcătură emoțională puternică, organizarea unui deces este, probabil, cea mai dificilă etapă a vieții. Deși durerea este mare și șocul pierderii poate fi insuportabil, este nevoie de un plan bine pus la punct. Vezi detalii.

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Teleorman și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Teleorman, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme funerare cu experiență, ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Poți alege doar anumite servicii sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din Teleorman, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!