6 firme
Catering Alldest

Organizăm mese festive, pomeniri, parastase, platouri aperitiv, prăjituri, torturi, capete, colivă, colăcei.

Meniuri pentru pomenire Tecuci

Oferim meniuri pentru pomeniri, parastase, înmormântare. Asigurăm veselă, tacâmuri, pachete ambalate individual cu tacâm unică folosință.

Servicii Funerare Mihneldan 2014

Vă oferim produse și servicii funerare precum: sicrie, coroane funerare, accesorii funerare, monumente funerare

Servicii Funerare Eden Tecuci

Suntem alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate și respect.

Marmotec

Marmotec este o companie care activează în domeniul pietrei naturale comercializând o gamă variată de materiale provenite din întreaga lume: marmură, granit, travertin, onix.

Funerare Unirea

În aceste momente dificile, suntem aici să vă ajutăm. Servicii funerare complete, transport intern și internațional, repatrieri.

Articole recomandate
Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

Ajutorul de deces – cine beneficiază, cât este și cum îl obții

vezi actele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare

Proceduri legale în cazul decesului la domiciliu

vezi detalii legate de constatare și proceduri legale în cazul decesului acasă

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Tecuci și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Tecuci, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Tecuci sau din împrejurimi ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Tecuci sau din proximitate, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!