Despre noi vezi date de contact

Vinedi Spicos SRL este o companie cu experiență din Galați, având ca domeniu de activitate realizarea și montarea monumentelor funerare și lucrărilor funerare din marmură, granit, piatra crucilor de granit, obiecte funerare din marmură, mozaic venețian.

De-a lungul timpului am realizat, sculptat și montat monumente funerare din granit, mozaic și piatră în Galați pentru mii de familii. Suntem printre cei mai recunoscuți în domeniul lucrărilor funerare din Galați, oferim expertiza și consultanța necesare pentru a alege cea mai bună soluție pentru clienții noștri! În atelierul nostru producem o gamă largă de cavouri, pietre funerare marmură, borduri morminte, lucrări funerare marmură, vaze funerare din marmură, mozaic, sculpturi din marmură și gravări.

Realizarea unui loc special pe care oamenii să-l viziteze pentru a-și aminti de viața celor care au decedat, poate ajuta procesul de vindecare. Ne străduim să realizăm memorialele cu adevărat unice pentru fiecare client al nostru, ținând cont de faptul că aceste lucrări funerare sunt mai mult decât simple monumente din piatră. Sunt un tribut pentru cei care nu mai sunt pentru noi, o locație unde mergem pentru a ne simți aproape de ei.

Realizăm modele diferite de monumente funerare, oferindu-vă ocazia de a comemora viața persoanei dragi în orice mod vi se pare cel mai potrivit. Oferim transparență completă în ceea ce privesc prețurile noastre. Indiferent de bugetul clientului, buget mic sau mare, înțelegem că acesta nu reflectă valoarea persoanei trecute în neființă și oferim fiecărui client aceeași grijă și atenție. Puteți alege pentru locul de veci o construcție din marmură, granit sau mozaic. Scopul nostru este să oferim produse unice, personalizate, de o calitate extrem de înaltă, care să amintească de viața cuiva prețios pentru client, în bugetul alocat de familie.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. gravură laser
  4. lucrări funerare
  5. statuete
  6. vaze

Date de contact

Site / Social Media