Trans Granit Memorials

Despre noi vezi date de contact

Mormintele funerare le executăm în totalitate din granit. Granitul își păstrează culoarea şi luciul în timp, el este mai durabil decât orice altă piatră. Suprafața sa este așa de dură, încât nu poate fi zgâriată sau deteriorată. În plus, fiecare bucată de granit este individuală datorită diferitelor texturi.

Reprezentanții firmei noastre au străbătut întreaga lume pentru a găsi granitul cel mai nobil pentru monumentele funerare produse de noi. După lungi cercetări, am decis că materialul cel mai frumos şi mai elegant este granitul din India şi China.

Fiecare monument funerar este executat manual şi este o lucrare proiectată de un artist decorator. Vă oferim peste două sute de sortimente. Peste douăzeci de tipuri de monumente, capace de mai multe feluri în cadrul cărora culorile şi formele pot fi schimbate la cerere.

Pentru rude este deosebit de important, ca mormântul funerar să fie terminat în timpul cel mai scurt posibil după înmormântare. Noi lucrăm cu termene de execuție foarte scurte: doar 2-3 săptămâni de la comandă şi până la terminarea monumentului funerar. Pentru realizarea unor comenzi speciale, individuale, termenele de execuție sunt mai lungi.

Servicii

  1. lucrări funerare
  2. statuete

Localizare pe hartă