Despre noi vezi date de contact

SC LEMETA COMEXIM SRL este o societate care este pe piaţa mureşeană de peste 30 de ani, ca şi o afacere în familie, din generaţie în generaţie. Încă de la începuturi, s-a ocupat cu construirea monumentelor funerare mai ales din stâncă şi turnate din mozaic. În momentul de faţă societatea şi-a extins activitatea pe mai multe domenii, însă totuşi construirea şi executarea monumentelor funerare rămâne principala activitate. Monumentele sunt asamblate la faţa locului sau sunt prefabricate la cererea clientului, fiind din mozaic, granit sau marmură (mai multe culori).

Comercializăm o gamă diversificată de produse funerare din mozaic, granit şi marmură: monumente, cruci, rame şi cripte (cavouri), statuete. De asemenea, puteţi să găsiţi la noi: accesorii pentru decorarea mormintelor, lumânări, candele, flori naturale şi flori artificiale, pământ pentru flori, ustensile pentru flori şi pământ, coroane artificiale de mai multe mărimi şi culori, ghiveci, poze din ceramică, litere şi alte accesorii din bronz.

Serviciile oferite de LEMETA COMEXIM: îngrijirea mormintelor, decorarea mormintelor pentru parastas, ziua morţii sau alte zile de sărbătoare, cioplire sau gravare a numelor, datelor şi a pozelor.

Pentru toate lucrările şi serviciile executate de LEMETA COMEXIM, experţii noştrii vă oferă consultanţă, sfaturi sau răspund la orice întrebare aţi avea.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. fotoceramică
  4. gravură laser
  5. inscripţionare
  6. lucrări funerare
  7. recondiţionări morminte
  8. statuete
  9. vaze

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media