Tofan Repatrieri Funerare

Despre noi vezi date de contact

Ne ocupăm cu repatrierea de persoane decedate şi suntem aproape de familiile îndoliate. Facem tot posibilul ca procedura de repatriere persoane decedate internaţional, să fie una foarte simplă şi ieftină. Preţurile noastre sunt foarte accesibile şi vă oferim sprijin 100% pentru repatrieri persoane decedate din ţările: Anglia, Italia, Spania, Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Grecia, Elveţia, etc.

Suntem o firmă de încredere şi foarte apreciaţi pentru servicii de repatrieri persoane decedate! Familiile persoanelor decedate, sunt mereu mulţumite de faptul că avem preţuri mici şi mai ales pentru că suntem foarte maleabili. În preţul de repatriere al unei persoane decedate includem absolut tot: sicriu, transportul persoanei decedate la domiciliu şi toate documentele necesare pentru repatrierea unei persoane decedate în România.

Repatriem persoane decedate internaţional şi facem tot posibilul ca transportul unei persoane decedate să fie realizat în cele mai bune condiţii, la preţuri mici.

Suntem o echipa bine instruita, profesionista si grijulie si ne dedicam complet familiei indurerate, oferim asistenta in selectarea serviciilor noastre, plus asistenta pe intreaga perioada a funerariilor. Firma noastra dispune de toate autorizatiile necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere, iar serviciile noastre sunt realizate in conditii profesionale. Avand in vedere ca discutam despre o persoana decedata in strainatate, pot aparea situatii neprevazute si repatrierea ar putea fi mult ingreunata, iar familia ar astepta zile bune pana ar ajunge sa intre in posesia trupului neinsufletit al celui drag. Sunt si familii care nu se pot descurca peste hotare, nu au cunostinte, nu au timp, sau nu pot.

Preturile pentru: repatrieri persoane decedate pot varia de la o tara la alta. Noi de exemplu efectuam transport funerar international din tari precum: Anglia, Italia, Spania, Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Grecia, Elvetia, etc.

Preturile includ serviciul complet:

  • intocmirea documentelor;
  • pasaportul mortuar;
  • sicriul cu zinc;
  • transportul funerar international din tara de plecare pana in Romania

TOFAN SERVICII FUNERARE este o firma ce isi trateaza fiecare client cu responsabilitate! Noi ne implicam foarte mult si facem tot posibilul ca in cazul in care cineva cauta preturi mici pentru: repatrieri persoane decedate, sa putem ajuta familia indoliata.

Efectuam servicii de: repatrieri persoane decedate, de oriunde din Europa. De fiecare data cand avem un caz de: repatrieri persoane decedate, monitorizamm transportul de la preluare si pana la sosirea la destinatie, in Romania.

Suntem o firma de servicii funerare internationale, responsabila si foarte atenta la fiecare transport funerar. Veti observa in recenziile de pe facebook, primite de la clientii nostri, ca am fost mereu deschisi si foarte sinceri cu familiile indoliate.

Cand vine vorba de: repatrieri persoane decedate, noi tratam fiecare serviciu cu o foarte mare seriozitate si facem tot posibilul pentru ca familia sa afle de la inceput toate taxele incluse in: transportul funerar international.

De fiecare data cand suntem solicitati pentru: repatrieri persoane decedate, facem tot posibilul ca: transportul funerar international, sa fie realizat cat mai rapid, fara a fi nevoie sa asteptati multe zile.

Apelati cu incredere la serviciile noastre, in cazul in care aveti nevoie de: repatrieri persoane decedate in Romania. Din orice tara: Italia, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, etc.

Suntem foarte comunicativi si va raspundem oricand la intrebari, 24/24, 7/7.

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. pasaport mortuar
  6. sicriu repatriere

Localizare pe hartă