Despre noi vezi date de contact

Compania Repatriere Liviu Funerar Expres are agenţi cu experienţă în domeniu şi îţi asigură un transport rapid în condiţii bune, la un preţ rentabil.
 
Serviciul de repatriere a unei persoane decedate implică o serie de demersuri:
  • preluarea acesteia de la spitalul sau morga din ţara în care a decedat
  • efectuarea şi obţinerea unor documente legale
  • asigurarea articolelor funerare necesare, a unui vehicul dotat cu sistem frigorific
  • nu în ultimul rând, e foarte importantă durata în care se efectuează toate acestea, împreună cu transportul la adresa din ţară

Familia şi persoanele dragi îşi doresc ca persoana pe care au pierdut-o să fie adusă în ţară cât mai repede posibil, iar Compania Repatriere Liviu Funerar Expres de asta se ocupă! Transportul este sigur şi vehiculele de care dispunem ne permit să ne deplasăm rapid dintr-o ţară în alta.

Fără o companie specializată, costurile repatrierii unei persoane care s-a stins din viaţă în afara ţării sunt de ordinul miilor de euro. În cazul în care alegeţi firma noastră de repatriere, nu mai este nevoie să se deplaseze niciun membru al familiei, toate procedurile sunt efectuate de către membrii echipei noastre specializate şi cu experienţă în domeniu.
 
Compania Repatriere Liviu Funerar Expres înţelege prin ce durere treci şi vrea să îţi ofere sprijin în aceste momente grele. Ne poţi contacta la numărul de telefon sau la adresa de e-mail de pe pagina noastră de contact şi atunci vom pune la punct toate detaliile pentru a te asigura încă de la început de transparenţa, seriozitatea şi profesionalismul de care dăm dovadă.

Servicii

  1. consultanţă
  2. întocmire acte
  3. maşini autorizate
  4. pasaport mortuar
  5. sicriu repatriere