Despre noi vezi date de contact

Societatea NOSFERATUM a fost înființată în anul 1996 la Arad. Din anul 2012 ne-am desfășurat activitatea în forma actuală. Întotdeauna am fost inovatori în domeniu și ne-am străduit să ridicăm nivelul produselor și serviciilor la standardele occidentale.

Zeci de ani de activitate la Nosferatum, cu servicii de calitate şi maşini funerare de lux. Personalul nostru profesionist și grijuliu este dedicat pentru a lucra cu partenerii noștri pentru a oferi asistență în selectarea serviciilor funerare accesibile de înaltă calitate și asistență pe întreaga perioadă a serviciilor prestate.

Firma noastră este specializată în repatrierea decedaților din Uniunea Europeană la cele mai mici prețuri. Situarea noastră din vestul României la graniţa cu Ungaria, precum şi parcul de vehicule specializate pentru transport funerar de care dispunem ne permit efectuarea repatrierilor cu promptitudine şi rapiditate. De asemenea, experienţa vastă pe care am acumulat-o în efectuarea repatrierilor pe întreg teritoriul Europei și nu numai se traduce printr-o solidă cunoaştere a documentaţiei de repatriere şi a demersurilor administrative necesare pentru fiecare stat în parte.

Oferim:

 • Prețul pe loc (la telefon)
 • Consultanță, consiliere gratuită
 • Întocmirea actelor (în țara unde a avut loc decesul) necesare pentru transport și înmormântare
 • Pregătirea decedatului pentru înmormântare
 • Articole funerare

Abilitatea de a interpreta dorințele membrilor familiei și de a orienta alegerile lor în direcția cea mai potrivită este o valoare fundamentală pentru compania NOSFERATUM. Nu propunem niciun serviciu înainte de a asculta dorințele rudelor, deoarece doar o analiză atentă poate garanta libertatea efectivă de alegere.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. incinerare
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media