Despre noi vezi date de contact

Servicii funerare In Memoriam Kuki este o companie care se bazează pe oameni cu experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Am început activitatea, în forma actuală din anul 2001, de când oferim servicii funerare de cea mai bună calitate, bazându-ne pe o echipă de profesioniști care vă stau la dispoziție în orice moment, atât cu sfaturi, cât și cu cele mai bune servicii.

Promisiunea noastră de a servi fiecare familie și fiecare persoană care intră pe ușile noastre este că acestea vor fi tratate cu compasiune, respect și integritate. Noi considerăm încrederea pe care ne-o acordați un privilegiu și vom face tot ce ne stă în putință pentru a oferi confort și consultanță într-o perioadă dificilă. 

In Memoriam Kuki SRL pune la dispoziția celor interesați trei case funerare,  în cartierul Grădiște, pe strada Cocorilor și în cartierul Micalaca.

In Memoriam Kuki SRL produce și comercializează sicrie și accesorii la pret de producător. În colaborarea cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, prin noul magazin din Grădiște, strada Războieni nr. 1 (Colț cu strada Petru Rareș) asigură tuturor membrilor CARP sicrie și accesorii la preț de producător și transport gratuit în Arad și-n toate localitățile județului Arad.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar