Muntecon Monumente Funerare

Despre noi vezi date de contact

Muntecon Galați este o firmă de servicii funerare care se ocupă cu realizarea de cruci funerare și monumente funerare în Galați, lucrări funerare complexe, plăci comemorative sablate și servicii de fotoceramică și fotogravură.

Echipa noastră are o experiență vastă în acest domeniu. Pe parcursul celor 18 ani de activitate, am reflectat prin munca noastră seriozitate, calitate și ingeniozitate. Lucrăm cu personal calificat care își dă silința în a satisface cerințele clienților în timp optim.

Scopul nostru este de a oferi ce este mai bun. De aceea, garantăm transparență totală clienților cu care lucrăm,  oferim consultanță și orice informație referitoare la serviciile noastre.

Monumente Funerare Muntecon se ocupă de întregul proces, de la elaborarea planului funerar, construcție lucrare și cruce după cerințele clientului, turnare fundație și placare.

Realizăm cu profesionalism sculturi unice și inedite la prețuri de neegalat pentru a vă ajuta să comemorați viața persoanei care a trecut în somnul de veci. Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse ce pot fi personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră.

Firma noastră asigură transportul și montajul sculpturilor în județul Galați. Produsele noastre pot fi comandate pe tot teritoriul țării indiferent de zona în care vă aflați.

Puteți comanda cruci funerare în Galați. Aceste cruci din marmură și granit în Galați sunt de calitate superioară.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. fotoceramică
  4. inscripţionare
  5. lucrări funerare
  6. recondiţionări morminte
  7. statuete
  8. vaze

Localizare pe hartă

Site / Social Media