Mosroca Monumente Funerare

Despre noi vezi date de contact

Suntem la dispoziția dumneavoastră, oferind posibilități multiple de personalizare a monumentului alegând materialul, dimensiunile, culoarea sau accesoriile (poză ceramică, litere).

De asemenea, oferim spre vânzare bolțari și dale din beton.

Avem o vastă experiență în prelucrarea pietrei pe care o punem în slujba dumneavoastră, firma noastră fiind specializată în executarea monumentelor funerare din mozaic, granit și marmură și în producerea mormintelor și comercializarea obiectelor de artă funerară.

Mormintele executate sunt realizate cu cele mai noi echipamente de prelucrare din piatră, iar termenul de execuție este cel mai scurt, iar bordurile monumentelor pot fi executate fie din blocuri masive de marmură sau granit, fie prin placarea bordurilor turnate care încadrează cavoul.

Sculptorii noștri profesioniști pot efectua manual sau mecanizat inscripționări și gravuri pentru monumente funerare.

Prin produsele și serviciile oferite, prin consultanța și modul de interacționare cu clienții noștri, dorim să asigurăm garanția unei calități de 100% precum și satisfacția unui lucru bine făcut, indiferent de cerințe și de locație.

Dispunem de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, care vă stau la dispoziție pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie , cu încredere și profesionalism.

Monumente Funerare Moscroca vă oferă:

 • Lucrări Funerare ( Marmură, Granit, Mozaic)
 • Monumente ( Marmură, Granit, Mozaic)
 • Plăci Comemorative Sablate
 • Sablare
 • Placare interior marmură, granit și travertin
 • Fotoceramică
 • Curățarea și restaurarea monumentelor vechi

Dispunem de o gamă largă de modele, cu un design aparte, iar desenele și inscripțiile sculptate sunt făcute să reziste o lungă perioadă de timp, păstrându-și autenticitatea și valoarea. Acestea se pot personaliza și inscripționa în funcție de dorințele dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de monumente funerare, adaptate atât bugetului cât și cerințelor dumneavoastră.

Servicii

 1. felinare cimitir
 2. fotoceramică
 3. inscripţionare
 4. lucrări funerare
 5. recondiţionări morminte
 6. statuete
 7. vaze

Date de contact

Site / Social Media