Despre noi vezi date de contact

Suntem o echipă de profesioniști ce vă oferă cele mai bune servicii funerare complete pe toată raza Olteniei și nu numai.
Începând de la primul apel telefonic, echipa noastră se asigură că aveți parte de cele mai bune servicii de consiliere gratuită privind toată gama noastră de servicii pompe funebre.
Dorința noastră este de a oferi sprijin tuturor persoanelor care trec prin momente mai dificile și care au nevoie de servicii funerare complete.

Putem spune cu încredere că toate atuurile de care am dat dovadă până în momentul actual, ne-au permis să reprezentăm cu succes importanța și excelența serviciilor funerare pe întregul teritoriu al județului Dolj și nu numai.

Memora Funerarium vă oferă o gamă completă de servicii pompe funebre, începând cu înmormântarea, până la pomeni, dar și parastase. Printre aceste servicii funerare complete NON-STOP, vă oferim:

 • Consultanță funerară
 • Sicrie & Accesorii Funerare
 • Cosmetizare
 • Transport funerar
 • Organizare pomeni

Respectăm cu sinceritate toate recomandările familiei. Atât tradiția cât și experiența acumulată de-a lungul timpului, ne-au învățat că întotdeauna trebuie să fim atenți la detalii. Din acest motiv am dezvoltat o gama întreagă de servicii funerare la prețuri mici în Craiova și tot Județul Dolj.

Toate pachetele noastre funerare sunt concepute și alcătuite în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel că, vă oferim întotdeauna transport funerar autorizat și servicii funerare de calitate.

Oferim clienților noștri transport funerar atât intern cât și internațional, utilizând mașini funerare moderne în conformitate cu standardele UE.

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele și ofertele noastre, ne puteți contacta oricând utilizând numărul nostru de telefon. Un consilier specializat vă va îndruma pe întreg parcursul colaborării și vă va ajuta să finalizați cu succes acest proces.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. capac frigorific
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. cosmetică mortuară
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. incinerare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media