Găișteanu Retail Services

Despre noi vezi date de contact

Experiența acumulată și rezultatele obținute de-a lungul anilor ne-au făcut să ne dezvoltăm, să evoluăm și să inovăm. Pentru ca acest lucru să fie posibil ne-am înconjurat de oameni talentați și dăruiți meseriei lor, care sunt dispuși să asculte și să ofere consultanță clienților în funcție de cerințele acestora. Prin utilizarea de materiale de înaltă calitate, de noi aparate performante, reușim să aducem în fața clienților modele unicat, de calitate superioară, păstrând în același timp prețurile accesibile.

Datorită experienței acumulate în prelucrarea marmurei și a granitului putem garanta excelența în serviciile și produsele oferite. Calitatea este principalul factor dupa care ne ghidăm. Prin utilizarea unor tehnologii de top, cu îndemânarea și profesionalismul sculptorilor, cioplitorilor și pietrarilor noștri, putem realiza orice model de cruce, monument funerar din marmură, granit sau mozaic.

În plus, vă ajutăm să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea de cruci și accesorii funerare și vă oferim consultanță de la concept și până la produsul finit. Puteți alege modelele și dimensiunile dorite, accesoriile preferate și aveți posibilitatea să vizualizați o simulare a produselor solicitate.

Servicii

  1. lucrări funerare
  2. statuete