Funerare Gabi și Mihai

Despre noi vezi date de contact

Când pierdem pe cineva drag, rămânem cu regretul că nu i-am arătat întreaga dragoste. Pentru că întelegem asta, suntem alături de dumneavoastră ca ultimul omagiu și drumul spre eternitate să fie unul decent, încununat cu toată recunoștința și respectul cuvenite.

Conform doleanțelor dvs ne putem ocupa până la cel mai mic detaliu de întreg protocolul:  întocmirea tuturor documentelor necesare, pregătirea decedatului și a sicriului, transportul mortuar cât și al întregului cortegiu funerar, respectarea tradițiilor religioase, aranjamente florale, locuri de veci și monumente funerare.

Serviciile oferite de noi sunt complete, profesioniste și asigură o bună organizare a tuturor activităților ce preced evenimentele neplăcute din viața fiecăruia dintre noi sau ale familiilor noastre. Încă din prima clipă putem să vă consiliem și ulterior, după ce am stabilit împreună detaliile în funcție de religie, obiceiuri sau tradiție puteți lăsa totul în seama noastră - de la medicul constatator al decesului până la parastasul de după înhumare.

În cazul decesului în afara țării, suntem alături de dumneavoastră și ne angajăm să aducem persoana pierdută înapoi acasă în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp.

Avem o bună colaborare cu ambasadele și companiile de pompe funebre omoloage din întreaga lume, în calitate de membri ai asociațiilor internaționale de profil, cât și cu toate companiile aeriene, ceea ce ne înlesnește sarcina asumată.

Într-un moment atât de delicat, vă promitem să vă fim alături, un sprijin de nădejde în clipe de grea încercare și durere!
Vă mulțumim pentru încredere.               

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar