La Ionuț Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

Firma noastră și-a început activitatea în anul 2008 în Bacău. Suntem o companie familială de succes și ne aflăm pe piață de 9 de ani. Ne-am construit sediul firmei într-o zonă liniștită, la ieșirea din Bacău spre Iași, unde ne desfășurăm activitatea și în prezent, mai exact în cartierul Șerbănești, Calea Romanului nr. 38. Suntem mereu preocupați de dezvoltarea afacerii noastre, oferind în permanență servicii de calitate și un respect profund clienților noștri.

Dorința noastră este de a fi alături de fiecare familie și fiecare persoană care ne solicită sprijinul.

“La Ionuț Servicii Funerare” este alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu respect și compasiune. Încrederea pe care dumneavoastră ne-o acordați este un privilegiu, de aceea fiecare dorință a familiei îndurerate este foarte importantă pentru noi și vom face tot ce ne stă în putință să vă ajutăm să treceți cu ușurință peste partea organizatorică astfel încât atenția și timpul dumneavoastră să fie acordate celor dragi.

Fiind mereu atenți la detalii și ținând cont de doleanțele dumneavoastră, “La Ionuț Servicii Funerare” va face totul pentru a conduce persoana apropiată pe ultimul drum spre eternitate, cu decență, respect și recunoștință.

În permanență ne adaptăm serviciile în funcție de necesitățile dumneavoastră fiind conștienți că în fiecare familie se găsesc nevoi, obiceiuri și tradiții proprii.

Fie că aveți nevoie de servicii funerare în Bacău, servicii funerare în România sau de repatrierea unei persoane dragi, “La Ionuț Servicii Funerare”  vă oferă consultanța necesară. Acordăm acestui nefericit eveniment considerația care se cuvine și facem tot posibilul prin menirea noastra să fim alături de familie, preluând toate sarcinile aferente organizării ceremoniei de înmormântare.

Pentru servicii funerare din județul Bacău, servicii funerare din țară sau servicii funerare de repatriere în Europa suntem aici pentru tine.

Asigurăm tot ce este necesar înmormântării, începând de la constatarea decesului și până la momentul înhumării.

Servicii funerare oferite:

 • Consiliere pentru obținerea actelor
 • Toaletare și cosmetică mortuară
 • Îmbălsămare
 • Capac frigorific
 • Transport funerar
 • Parastasuri
 • Organizarea ritualului de înhumare

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. loc de veci
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Localizare pe hartă