Despre noi vezi date de contact

ANGEL’S Servicii Funerare este o afacere de familie și promisiunea noastră este aceea de a fi alături de fiecare familie și fiecare persoană. Vom ajuta fiecare familie îndurerată să treacă cu ușurință peste partea organizatorică a funeraliilor pentru ca timpul și atenția dumneavoastră să fie acordate celor dragi.

Suntem alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate și respect. Încrederea pe care dumneavoastră ne-o acordați este un privilegiu și vom face absolut tot ce ne stă în putință pentru a vă asigura servicii funerare în Craiova, dar și în toată regiunea Olteniei ce respectă tradițiile, sicrie de bună calitate precum și accesorii funerare la prețuri accesibile.

Servicii funerare oferite:

 • Constatarea decesului de catre medic
 • Îmbălsămare
 • Toaletare, împachetare
 • Închiriere catafalc
 • Manipularea sicriului
 • Transport funerar
 • Organizări parastase

Angel’s servicii funerare în Craiova oferă servicii de transport funerar gratuit în Craiova. Serviciul de transport funerar în Craiova include: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserică sau capelă și transportul funerar la cimitir.

Angel’s servicii funerare oferă servicii de repatriere a persoanelor decedate din străinătate, respectiv cetățeni străini care au decedat pe teritoriul României. Oferim servicii complete de repatriere a decedaților și în același timp venim în sprijinul familiilor îndurerate, oferind consultanță în ceea ce priveşte demersul repatrierii decedatului.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact