Florea Pompe Funebre

Despre noi vezi date de contact

Știm că este greu în aceste momente de durere sau vă pregătiți să treceți printr-o asemenea perioadă dificilă. De aceea, lăsați-ne pe noi să ne ocupăm cu organizarea serviciilor funerare.

Serviciile noastre sunt gândite special ca să aveți mai mult timp pentru a sta lângă cei dragi. De aceea, vă oferim consultanță gratuită în alegerea lucrurilor necesare și servicii funerare corespunzătoare. Suntem disponibili 24/24, asigurăm inclusiv transportul, îmbălsămarea, spălarea, îmbrăcarea, bărbieritul, toaleta decedatului, precum și săpături de gropi, depunere în cripte.

Întocmim dosarele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare de la casa de pensii. Contravaloarea serviciilor prestate de către noi poate fi efectuată după primirea ajutorului de deces.

Pentru asemenea momente, alegerea sicriului este modalitatea prin care vă aratați atașamentul purtat persoanei înmormântate.

Avem o gamă completă de sicrie din diverse esențe de lemn, cu modele religioase sau florale și culori variate.

De asemenea, vă oferim o gamă variată de accesorii specifice.

Totodată, organizăm transport funerar intern și internațional cu mașini funerare autorizate, precum și repatrierea decedaților din majoritatea țărilor europene.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. constatare deces
 4. consultanţă
 5. cosmetică mortuară
 6. îmbălsămare
 7. livrare cruce
 8. livrare sicriu
 9. manipulare sicriu
 10. toaletare
 11. transport funerar