Eternitas Pompe Funebre

Despre noi vezi date de contact

Eternitas este denumirea sub care o echipă tânără, formată din profesionişti stă la dispoziţia dumneavoastră pentru a oferi servicii funerare complete atât în judeţul Alba, cât şi în cele limotrofe. Pachetele de servicii funerare oferite pot fi simple sau complexe şi se încadrează în ajutorul de la Casa de Pensii.

Prin cele două puncte de lucru din Alba Iulia şi Sebeş, Eternitas oferă toate serviciile şi accesoriile funerare necesare: aranjamente florale, capelă funerară, construcţii, întreţinere şi reparaţii monumente funerare şi morminte, transport auto funerar intern şi preluarea din zona Cargo, precum şi întocmirea completă a dosarului pentru Casa de Pensii. Toate aceste servicii sunt oferite la cele mai mici preţuri, dar la standarde calitative de excepţie.

Promptitudine și profesionalism

Serviciile noastre sunt efectuate de o echipă tânără de profesioniști și se desfășoară într-un timp optim folosind mijloace de calitate superioară.

Decență și compasiune

Modul de acțiune al serviciului Eternitas este făcut în spiritul dreptei măsuri fără a avea exagerări inutile.

Calitatea serviciilor

Noi căutăm cele mai bune produse și vi le oferim la un raport de calitate – preț cât mai convenabil.

Respect

Respectul constituie o valoare esențială în cadrul serviciului Eternitas. În primul rând toate acțiunile întreprinse de acest serviciu se fac cu respectarea rânduielilor divine și a tradițiilor poporului nostru. În al doilea rând serviciile se fac cu respect atât față de persoana decedată cât și față de apropiații defunctului care trec prin greaua încercare sau durerea despărțirii de cei dragi. Nu în ultimul rând toate operațiunile se fac și cu respectarea normelor în vigoare.

Onestitate și transparență

Serviciile oferite de noi se bazează pe onestitate și corectitudine astfel încât garantăm că oferta făcută inițial nu își va schimba cuantumul pecuniar. De asemenea, toată lumea va fi tratată egal fără a fi posibilă o favorizare a unuia în detrimentul altuia.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media