Despre noi

Suntem o companie cu experienţă ce prestăm servicii de repatriere decedaţi din Europa. Ţările pe care le avem în aria activităţii noastre sunt: Italia, Germania, Ungaria, Olanda, Austria, Spania şi Marea Britanie (UK). Deţinem cunoştinte specializate pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, menirea noastră este să ducem la familia îndurerată trupul neînsufleţit al persoanei dragi.

Avem în vedere întocmirea documentelor şi transportarea în cel mai sigur mod a decedatului. Punem la dispoziţie servicii funerare ce sunt adaptate regulilor naţionale şi internaţionale de transport persoane decedate. Având în faţă un astfel de eveniment neplăcut, este nevoie de timp pentru ca procesul să decurgă conform planului stabilit între noi şi dumneavostră. Vă informăm că repatrierea este o procedură ce necesită timp, dar care poate fi dusă la îndeplinire în cel mai scurt timp doar cu seriozitate şi responsabilitate.

Compania noastră este dotată cu autospeciale omologate în baza legislaţiei aflate în vigoare, acestea fiind destinate efectuării în siguranţă a repatrierii decedaţilor pe cale terestră. Avem responsabilitatea de a oferi familiilor îndurerate sprijinul şi speranţa că persoană decedată va fi adusă la domiciliu într-un timp cât se poate de scurt. Estimarea timpului se face pe baza aproximării, luând în calcul kilometrii parcursi.

 

Repatrierea are in vedere:

 • Preluarea trupului neînsufleţit de la locul decesului şi depunerea la morgă sau la casa funerară
 • Îmbălsămarea certificată
 • Întocmirea documentelor necesare repatrierii
 • Furnizarea unui sicriu special conceput pentru a menţine şi transporta trupul neînsufleţit
 • Obţinerea pasaportului mortuar în regim de urgenţă precum şi a apostilei
 • Echipa noastră este iniţiată în acest domeniu pentru a putea îndeplini toate demersurile necesare.
 • Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi!

 

Costuri servicii funerare repatriere

 • Executăm repatrieri decedaţi din Italia, Germania, Olanda, Ungaria, Spania, Austria şi Marea Britanie (UK) fapt ce generează costuri diferite în funcţie de anumite criterii.
 • Costurile necesare pentru serviciile funerare de repatriere au în vedere numărul kilometrilor pe care autospecialele trebuie să le efectueze din străinătate până la locul natal specificat de familia decedatului, plus costurile ce implică eliberarea actelor necesare transferului.
 • Acest gen de situaţie implică de cele mai multe ori costuri enorme, fapt pentru care suntem în măsura să ne scoatem mereu la suprafaţă empatia şi principiile morale, pentru a vă oferi dumneavoastră un pret accesibil.

Servicii

 1. constatare deces
 2. consultanţă
 3. întocmire acte
 4. maşini autorizate
 5. pasaport mortuar
 6. sicriu repatriere

Localizare pe hartă

Date de contact