Eden Funerare Alba

Despre noi vezi date de contact

Serviciile noastre funerare sunt gândite special ca să aveți mai mult timp pentru a sta lângă cei dragi trecuți în neființă. De aceea, vă oferim consultanţă gratuită în alegerea lucrurilor necesare şi servicii funerare complete corespunzătoare cerinţelor. Firma Eden vă stă la dispoziţie cu următoarele servicii funerare:

Îmbălsămare cu certificat de îmbălsămare – îmbălsămarea presupune injectarea anumitor fluide care împiedică descompunerea.

Personal pentru toaletare decedat – firma noastră dispune de angajaţi care pot executa toaletarea decedatului: spălat, igienizat, bărbierit, îmbrăcat, cosmetizat, aşezat în sicriu.

Consiliere pentru obţinerea unui loc de veci – vă putem oferi ajutor în alegerea unui loc de veci, precum şi amenajarea ulterioară a acestuia.

Personal manipulare sicriu – angajaţii firmei noastre vor manipula decedatul sau sicriul pe toata durata funeraliilor, deplasarea sicriului de la domiciliu până la maşina funerară, de la maşină la biserică sau capelă şi înapoi la cimitir, de la maşină la locul de veci.

Transport funerar în ţară şi în străinătate cu maşini funerare – asigurăm transport funerar în şi din orice locaţie, indiferent dacă este în ţară sau în străinătate.

Accesorii funerare – firma noastră vă pune la dispoziţie o gamă variată de accesorii funerare, în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Capelă mortuară – asigurăm loc pentru priveghi în cadrul cimitirului parohial din Barabant în capelă dotată cu aer condiţionat.

Capac frigorific – la cerere se poate pune capac frigorific cu geam termopan peste sicriu pentru a evita eventualele incidente ce pot apărea în timpul lunilor de vară, când temperaturile sunt foarte ridicate.

Candele, colaci, batiste, coliva, eşarfe, prosoape etc. – asigurăm toate cele necesare pentru cei veniţi să vă fie alături în aceste momente grele din viaţa dumneavoastră.

Masa de pomenire – ne ocupăm de pomana decedatului fie oferind pachete la caserolă, fie ocupându-ne de masa de pomenire organizată la restaurant.

Fotografii pe ceramică – prin colaboratorii nostri vă punem la dispoziţie posibilitatea gravării pe placa ceramică a fotografiei decedatului.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. capac frigorific
 3. capelă mortuară
 4. consultanţă
 5. cosmetică mortuară
 6. depunere la capelă
 7. îmbălsămare
 8. livrare sicriu
 9. loc de veci
 10. manipulare sicriu
 11. parastas
 12. toaletare
 13. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact