Davrom Dreams Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

Atunci când pierdem pe cineva drag este firesc să încercăm să oferim un ultim omagiu deosebit. Pentru că înțelegem asta, suntem alături de dumneavoastră astfel încât respectul din urmă să fie încununat cu recunoștință.

Compania noastră vă oferă atât consiliere pentru alegerea celor mai bune produse și servicii, cât și asistență pentru organizarea evenimentului astfel încât să fie respectate reglementările legale în vigoare alături de obiceiurile și tradițiile creștine.

Firma noastră vine în sprijinul familiei îndoliate, preluând întreaga organizare. Cunoaștem faptul că nu există servicii funerare standard, fiecare familie având nevoi, obiceiuri și tradiții proprii. Astfel, personalizăm serviciile noastre funerare în funcție de cerinţele şi necesităţile dumneavoastră, căutând mereu soluția adecvată.

Indiferent de situația și doleanțele dumneavoastră, noi vă stăm la dispoziție oferindu-vă pachete funerare complete pentru înmormântare, transport mortuar și o gamă completă de accesorii funerare.

Asigurăm servicii de repatriere pentru persoanele decedate în străinătate cât și a persoanelor străine decedate în România.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. constatare deces
 4. consultanţă
 5. cosmetică mortuară
 6. îmbălsămare
 7. livrare cruce
 8. livrare sicriu
 9. manipulare sicriu
 10. parastas
 11. toaletare
 12. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media