Despre noi vezi date de contact

Dinastia Lux este o companie de profesioniști având în componența sa oameni tineri care cred că lucrurile pot și trebuie să fie făcute bine. Înțelegem nevoile oamenilor și căutăm să preluăm o parte din greutățile familiilor îndoliate.

Obiectivul nostru este de a furniza informații și servicii funerare complete, de a organiza înmormântări într-o manieră rapidă și discretă. Ne diferențiem prin umanitate, sprijin, înțelegere și prin corectitudinea îndeplinirii promisiunilor făcute.

Nu mai trebuie să alergați din ușă în ușă după documentele necesare ori pentru programarea slujbei de înmormântare și a praznicului, nici prin zeci de magazine în căutarea obiectelor ce se folosesc în asemenea ocazii triste ori după mijloacele de transport necesare. De asemenea, puteți fi siguri că, prin noi, faptul că totul va decurge după toate regulile și că nu va rămâne absolut nimic neîndeplinit este garantat. Nu vă rămâne decât să ne contactați. De restul, ne ocupăm noi!

Firma noastră de pompe funebre vă oferă toată gama de articole rituale și funerare necesare îndeplinirii ritualului religios al înmormântării - sicrie complet dotate cu accesorii asortate de proveniență autohtonă și din import, coroane și jerbe din flori naturale ori artificiale, lumânări, candele, felinare, cruci, grilaje mormânt, monumente funerare, fotoceramică, pilote, batiste, prosoape, alte articole rituale, la prețuri pe măsura exigenței dumneavoastră.

Dispunem de o sală de îmbălsămare și de persoane autorizate care oferă acest serviciu funerar.

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Firma noastră de pompe funebre vă oferă spre închiriere capace frigorifice pentru folosință la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedată pe o perioada mai lungă - în condiții perfecte de igienă și estetică. Se pot folosi și în momentele în care în incintă este foarte cald (perioada de vară) sau zona este lipsită de o sursă de ventilație.

Comercializăm o gamă diversificată de sicrie pentru adulți și copii confecționate din diferite esențe (brad, fag, stejar, tei, nuc, mahon). Vă oferim atât modele economice cât și modele unicat.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar