Despre noi vezi date de contact

Firma Angelo Eternity este o agenție de pompe funebre din Pitești care oferă servicii prompte, de înaltă calitate, la cele mai mici prețuri. 

În aceste clipe de grea încercare vă propunem să lasați în serviciul nostru toate detaliile care țin de buna desfășurare a unei înmormântări demne.

Noi nu vă putem vindeca rănile din suflet, însă vă putem oferi sprijin emoțional, vă putem sfătui și ghida pașii pentru a aduce un ultim omagiu celui care și-a petrecut ultimele zile pe pământ.

Fiind mereu devotați, tratând familiile cu respect și compasiune, personalizăm serviciile în funcție de necesitățile dumneavoastră, căutând mereu soluția adecvată.

Agenția de servicii funerare Angelo Eternity vă pune la dispoziție modele variate de sicrie elegante, luxoase sau economice, dar și pachete rentabile, din care puteți alege în funcție de buget și nevoi.

Vă oferim o gamă completă, variată, de articole necesare ritualului de înmormântare.

Oferim serviciul de transport funerar intern și internațional cu mașini autorizate, la standarde europene și la cele mai mici prețuri de pe piață. Indiferent de condiții, transportul persoanei decedate se face în cele mai bune condiții de păstrare și igienă.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media