Casa Funerară Rostyl

Despre noi vezi date de contact

Casa Funerară Rostyl oferă sprijin și ajutor real pentru cei care trec prin momentele grele ale despărțirii de cineva drag.

Serviciile puse la dispoziția celor care apelează la societatea noastră sunt de cea mai bună calitate și la cele mai bune prețuri. Un singur telefon și un agent de pompe funebre al CASEI FUNERARE R.S.C. se va deplasa acasă sau la spital (dacă decesul s-a produs în incinta spitalului) pentru a lua trupul neînsuflețit și a-l transporta la Casa Funerară.

Aici, într-o sală special amenajată, trupul va fi pregătit (spălat, îmbrăcat, îmbălsămat) pentru serile de priveghi. Aceste seri se pot desfășura, gratuit, într-una din cele patru capele amenajate elegant, spațioase, climatizate, dotate cu canapele și fotolii pentru membrii familiei și pentru cei care vor să își ia un ultim rămas bun de la persoana decedată.

Izolarea perfectă permite ca slujbele să se desfășoare la aceeași oră, fără a deranja intimitatea altei familii îndoliate. De asemenea, la dispoziția familiei este și un salon elegant unde se poate servi cozonac, cafea, etc.

Pentru înmormântare este asigurat transportul către cimitir.

Casa Funerară R.S.C. pune la dispoziția clienților și o sală pentru masa de pomenire (pomana de după înmormântare) și parastase aflată la aceeași adresă, dar într-o altă clădire.

Familia îndoliată poate să achiziționeze sicrie complet echipate, produse de societate, la preț redus, începând cu 450 lei, precum și sicrie de lux.

Alte servicii: prosoape, colaci, paosi, colivă, medic constatator al decesului, repatriere, etc.

Plata se face după încasarea ajutorului de deces, dosarul pentru Casa de Pensii fiind pregătit gratuit de către angajații Casei Funerare R.S.C.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. capelă mortuară
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. cosmetică mortuară
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media