Casa Funerară Octavian și Adi

Despre noi vezi date de contact

Casa Funerară Octavian și Adi a început cu un principiu de bază în care credem și astăzi: Furnizarea unui serviciu onest și înțelegător pentru persoanele care își doresc binele pentru cei dragi.
 
Echipa noastră are peste 10 ani de experiență în a ajuta pe cei în suferință într-un moment emoțional din viața lor, oferind sfaturi solide cu o abordare profesională, dar personală.

Înțelegem că fiecare înmormântare este o ocazie extrem de delicată și emoțională, în care echipa noastră va face tot ce poate pentru a îndeplini cerințele personale.

Ne angajăm să sprijinim și să avem grijă de familiile care vin la noi, având grijă de fiecare aspect al înmormântării.

Nevoile oamenilor sunt atât de diferite și de aceea este important să oferim alegeri, să ascultăm și ca familiile să aibă control asupra a ceea ce vor. Cu aceasta sperăm că înmormântarea va fi personală pentru ei și că, chiar și după ce a avut loc înmormântarea, suntem încă acolo pentru a-i susține.

Vă oferim coroane, cruci, vaze și sicrie, la cel mai înalt standard de calitate și la prețuri fără concurență.
 
Vă punem la dispoziție diferite modele de sicrie din brad, fag, stejar și metalic echipate complet.
 
Asigurăm pomeni cu meniu complet. Oferim servicii funerare complete în toată zona de Vest și Sud-Vest a României la prețuri fără concurență!
 
Casa Funerară Octavian și Adi pune la dispoziția dumneavoastră documentele legale necesare pentru transportul persoanei decedate, serviciul de îmbălsămare și toaletare, transportul persoanei decedate în sicriu lemn zinc cu autospeciale funerare dotate conform standardelor Uniunii Europene.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact