Casa Funerară Nicol

Despre noi

Casa Funerară Nicol vă oferă servicii funerare profesionale non-stop. Pierderea celor dragi implică o schimbare bruscă, ce altereaza ciclul vieții oricui. Serviciile noastre sunt special construite pentru a ajuta familiile să treacă mai ușor printr-o etapă grea a vieții.
 
Înțelegem că pierderea persoanei iubite este o experiență emoțională dificilă și ne luăm angajamentul de a vă ajuta într-un mod cât mai profesional și personal. La cerere, vă putem oferi ajutor profesional psihologic.
 
Vrem să nu vă gândiți în acele momente grele, la detaliile înmormântării și să stați liniștiți știind că organizarea este în mâinile unor profesioniști și nu veți avea surprize neplăcute.
 
Serviciile de calitate sunt foarte importante. Încercăm să vă servim într-un mod impecabil și să vă oferim soluții avantajoase, în funcție de buget. Suntem atenți la fiecare detaliu și acordăm importanță fiecărei dorințe exprimate.
 
Firma noastră are program non-stop și suntem prompti la solicitările dumneavoastră. Vă oferim pachete funerare începând cu 800 RON. La noi puteți găsi tot ceea ce ține de evenimente funerare (lumânări, doliu ușă, doliu piept, verighete, pieptene, oglindă, baticuri, candele, tămâie, batiste, prosoape, toaletare, servicii de îmbălsămare, cruci de lemn și transport funerar).
 
Oferim consultanță gratuită pentru depunerea dosarului la casa de pensie în vederea obținerii ajutorului de înmormântare.
 
La cerere se oferă servicii pentru manipulare. Organizăm parastase și pomeni la restaurant. Pregătim pachete alimentare, colivă, capetele pentru înmormântări.
 
Tot la noi puteți găsi coroane artificiale, jerbe și se pot da comenzi pentru coroane din flori naturale.
 
La noi găsiți o gamă largă de sicrie accesorizate cu tot ceea ce este necesar.
 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. cosmetică mortuară
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media