Casa Funerară Bîrsan

Despre noi

Cei dragi care ne-au fost întotdeauna aproape merită respect și o înmormântare demnă ca expresie a căldurii familiei și a iubirii veșnice.

Pompele funerare Bîrsan reprezintă fiabilitatea și profesionalismul în domeniul onorurilor funerare din Videle și se ocupă de serviciile funerare de peste 35 de ani, cultivând, cu mare pasiune, o relație strânsă cu clientul într-o atmosferă familiară, tipică unei activități transmise din generație în generație.

Casa funerară Bîrsan a fost fondată la Videle în 1985 de Petrescu Petria continuată de fiica Mirela iar din 2005 continuată de George care sub îndrumarea mamei sale la numai 21 de ani, a decis să-și înceapă propria agenție, consolidând legătura puternică dintre tradiție și familie.

UMANITATE, SERIOZITATE și PROFESIONALISM, acestea sunt principiile corporative pe care se bazează întreaga afacere a lui George Birsan care adoptă astfel o atitudine care vizează umanizarea unui sector atât de delicat. Misiunea Onorurilor Funerare Birsan se bazează, de fapt, pe umanitate și respectul pentru durerea celor care se confruntă cu un moment atât de delicat în viața lor, precum pierderea unei persoane dragi.

Competență și Profesionalism

Casa funerară este situată în Videle – Teleorman, oferă servicii funerare impecabile și un personal calificat care stă la dispoziția completă pentru toți cei care se bazează pe experiența și profesionalismul nostru.

Casa funerară este deschisa zi și noapte 365 de zile pe an.

În urma apelului clientului, personalul nostru va lucra rapid pentru organizarea înmormântării.
Cu confidențialitate și atenție la detalii, vă oferim toate informațiile necesare pentru a va ghida în organizarea înmormântării, ajutându-vă pas cu pas în gestionarea tuturor serviciilor funerare.

Aproape de durerea ta, îți garantăm un ghid sigur în alegerea tipului de înmormântare, transparență maximă și numeroase alte servicii pe care poți decide să le folosești.

Pentru orice fel de informații și cereri de oferte, nu ezitați să ne contactați, personalul nostru va fi la dispoziția dvs. completă pentru a vă răspunde cordial la întrebările dvs.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media