Despre noi vezi date de contact

Echipa AVANTI&ZELLUXIA se dedică complet familiei îndurerate oferind asistență în selectarea serviciilor noastre, plus asistență pe întreaga perioadă a funeraliilor. 

Vă puteți exprima dragostea și respectul față de persoana pierdută prin servicii funerare de calitate, organizând o procesiune completă. Pentru a salva timp și bani și pentru a scăpa de stresul organizării funeraliilor este recomandat să apelați la serviciile noastre.

 • Consultanță NON STOP cu privire la orice amănunt sau nelămurire și toate serviciile funerare pentru un asemenea eveniment 
 • Sicrie diverse modele și prețuri 
 • Articole funerare adecvate ( prosoape, batiste, lumânări, coroane de flori, colive, pachete pentru cimitir).
 • Auto funerare 
 • Catering 

Promptitudine și profesionalism: Serviciile noastre sunt efectuate de o echipă tânără de profesioniști și se desfășoară într-un timp optim folosind mijloace de calitate superioară.

Decență și compasiune: Modul de acțiune al serviciului AVANTI ZELLUXIA este făcut în spiritul dreptei măsuri fără a avea exagerări inutile.

Calitatea serviciilor: Noi căutăm cele mai bune produse și vi le oferim la un raport de calitate – preț cât mai convenabil.

Respect: Respectul constituie o valoare esențială în cadrul serviciului AVANTI ZELLUXIA. În primul rând toate acțiunile întreprinse de acest serviciu se fac cu respectarea rânduielilor divine și a tradițiilor poporului nostru. În al doilea rând serviciile se fac cu respect atât față de persoana decedată cât și față de apropiații defunctului care trec prin greaua încercare sau durerea despărțirii de cei dragi. Nu în ultimul rând toate operațiunile se fac și cu respectarea normelor în vigoare.

Onestitate și transparență: Serviciile oferite de noi se bazează pe onestitate și corectitudine.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. îmbălsămare
 8. livrare cruce
 9. livrare sicriu
 10. manipulare sicriu
 11. parastas
 12. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media