Ardeleana Funerare

Despre noi vezi date de contact

Ardeleana Funerare există pentru a vă asculta, a împărtăși anii noștri de experiență și a vă ghida la fiecare pas al drumului în timp ce vă luați rămas bun, onorați viața și spiritul persoanei dragi.

Cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani, firma producătoare de sicrie, SC Ardeleana Com SRL, vă oferă servicii funerare complete, de calitate, la cele mai bune prețuri. Ne puteți contacta non-stop și o să vă fim alături în cele mai grele momente.

Ardeleana Funerare vă oferă o gamă largă de sicrie din lemn masiv (stejar, fag, tei, plop, brad), diferite modele și culori. 

Suntem o firmă autorizată DSP, obținând toate avizele și acordurile speciale de funcționare ca firmă de servicii funerare complete.

​Vă punem la dispoziție un spațiu special amenajat pentru toaletare, spălat, îmbrăcat, bărbierit, cosmetizare, îmbălsămare, dotată cu frigider mortuar, care respectă toate standardele de îngrijire a celor dragi trecuți în neființă.

Firma Ardeleana Funerare dispune de un parc auto variat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri (mașini dotate cu agregat frigorific pentru transport intern și internațional).

Ardeleana Funerare vă oferă o mare varietate de monumente funerare: cruci, cripte, capace, rame - din marmură, granit sau ciment.

Realizăm gropi simple, zidite și îmbrăcate în polistiren, decorate cu flori și mozaic, în funcție de preferințe. 

Ardeleana Funerare știe cât de important este ca tu să petreci ultimele momente lângă cei dragi. De aceea, se ocupă și de organizarea pomenilor, comandarea colacilor și a parastasului - pe care le aduce acasă sau la capelă, fără nici un cost suplimentar. 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. loc de veci
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Localizare pe hartă