Despre noi vezi date de contact

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul serviciilor funerare, Alin Funerare se definește mai mult ca un loc unde oamenii găsesc sprijinul de care au nevoie în clipele grele și mai puțin ca o firmă care oferă doar servicii.

Alin Funerare pune la dispoziția celor care îi trec pragul toată expertiza și priceperea acumulată de-a lungul anilor, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste clipele grele cauzate de pierderea unei persoane dragi.

Alin Funerare oferă consultanță pentru a alege serviciile care se potrivesc cel mai bine cerințelor clientului, servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri.

Cu un personal bine pregătit și calificat în serviciul funerar, Alin Funerare oferă consiliere gratuită tuturor persoanelor aflate în suferință după pierderea unei persoane apropiate. Aici, oricine va găsi mereu o persoană pregătită să ofere un sfat sau o îndrumare.

Conform obiceiurilor ortodoxe, Alin Funerare asigură toate cele de trebuință pentru o înmormântare în spiritul tradiției: prosoape, eșarfe, batice, batiste, meniuri (dulce și post), colive, colaci, prescuri și pachețele. Oferta este flexibilă, putând fi diversificată în funcție de solicitările clientului.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media