Despre noi vezi date de contact

Un diamant funeral, este cea mai frumoasa si vesnica modalitate de a lua ramas bun de la cel drag. Diamantul Memorial este un simbol de iubire, solidaritate si un semn al pretuirii.

Algordanza este în retroromanică – o limbă tradițională elvețiană – și înseamnă «Amintire». De peste 12 ani sunt Diamantele Memoriale create în propria noastră firmă în Domat/Ems. Ideea, ca din cenușa cremată să fie izolat carbonul și de a crea din această sursă de carbon un Diamant Memorial, a apărut în 2003. În următorul an au urmat investigațiile privind acceptarea și clarificarea posibilităților tehnice.

Din 2004 ALGORDANZA este o firmă solidă și în creștere, care astăzi este reprezentată în mai mult de 33 de țări din lume.

Firma noastră este membrul asociației elvețiene de servicii funerare, este ISO-certificat și procesul de efectuare este notarial legalizat.

Algordanza Diamantul Memorial este un diamant autentic efectuat în laborator și alcătuiește aceleași proprietăți chimice, fizice și optice similar diamantului natural.

La o mare presiune și o temperatură ridicată se schimbă structura carbonului – într-un diamant.

Fiecare diamant strălucește în tonul lui albastru și unic, astfel este reflectată individualitatea decedatului. Culoarea este creată de elementul bor, care este legat de carbon. Cu cât mai mult Borul este închis în grila sa de cristal, cu atât mai întunecat strălucește albastrul diamantului.

Date de contact

Site / Social Media