Biserica de Lemn

Biserica cu hramul “Sfinții Voevozi Mihail și Gavril” a fost construită la începutul secolului XIX, în jurul anului 1814.

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserică zidită în perioada 1942-1943, sfinţită la 26 aprilie 1943, renovată în anii 1987-1989, sfinţită la 2 septembrie 1990, altarul sfinţit la 26 iunie 2005.

Biserica Sf. Imp. Constantin si Elena

Biserica ,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Mucenic Mina’’ face parte din cuprinsul Protopopiatului Vaslui, situată în municipiul reşedinţă de judeţ, zona Gării, strada Podurilor, nr. 351.

Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril

Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril este situată in municipiul Vaslui, zona Traian (lângă piața cu același nume).

Biserica Adormirea Maicii Domnului

Este a doua ca vechime, după Biserica Domnească, Sf. Ioan Botezătorul, ctitorită de Ștefan cel Mare și Sfânt, în 1490.

Biserica Sfânta Treime

Biserica „Sfânta Treime” din incinta Cimitirului „Eternitatea”, al municipiului Vaslui, a intrat într-un proces de renovare încă din anul 2011.

Articole recomandate
Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

află cine este Sfântul Andrei, ce tradiții și obiceiuri populare sunt în această zi și rugăciunea care se rostește către acesta

Sfântul Ștefan - primul martir creștin al Bisericii

află cine a fost Sfântul Ștefan, ce rol a avut în Biserica Ortodoxă și ce obiceiuri și tradiții sunt legate de această sărbătoare

Acatistul Botezului Domnului. Rugăciunea din ajun de Bobotează

citește acatistul Botezului Domnului, urmat de rugăciunea puternică ce se rostește în ajun de Bobotează