2 firme
Florăria Morena

Vă suntem alături și în momentele dificile din viața dumneavoastră. Realizăm coroane și buchete funerare deosebite.

Florăria Gabriela

Realizăm coșuri și buchete de flori, aranjamente florale pentru diverse ocazii și vă putem îndeplini orice cerință în acest sens din flori proaspete

Articole recomandate
Proceduri legale în cazul decesului la domiciliu

vezi detalii legate de constatare și proceduri legale în cazul decesului acasă

Ajutorul de deces – cine beneficiază, cât este și cum îl obții

vezi actele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare

Organizarea unui eveniment funerar

citește detalii legate de organizarea unui deces și de ce este nevoie de un plan bine pus la punct

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Moldova Nouă și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă ești în căutare de servicii funerare Moldova Nouă, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Moldova Nouă sau din împrejurimi ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Moldova Nouă sau din proximitate, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!