7 firme
Pizza BlackFritz

Meniuri parastas, pomeni, catering, livrare la domiciliu

SCW Memory

Oferim o gamă largă de produse și servicii funerare, la cele mai avantajoase prețuri din zonă

Căsuța cu Flori Fetești

Coroane funerare, aranjamente florale funerare, jerbe, buchete, coșuri funerare

Servicii Funerare Fetești

Servicii funerare complete de înaltă calitate, non-stop

Survey Mih Prod

Suntem producători de monumente funerare (cruci) din marmură, vaze şi ghivece, felinare, realizăm cruci din marmură sau alte monumente funerare personalizate (dupa specificaţiile clienţilor)

Hermosa Flowershop

Alegerea unei coroane funerare reprezintă un mod elegant și delicat de a transmite condoleanțe familiei îndoliate. Apelează cu încredere la noi pentru a îți exprima ultimul omagiu.

Florăria PicoBelo

Florile sunt simboluri frumoase ale naturii, prin care ne arată cât de mult ne iubeşte.

Articole recomandate
Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

10 sugestii pentru a alege firma potrivită de servicii funerare

Sunt multe firme care oferă servicii funerare, dar care este cea mai potrivită pentru tine? Află detalii ce te pot ajuta să faci alegerea corectă!

Ce conține un pachet de servicii funerare complete?

Firmele de servicii funerare au conceput pachete funerare specifice care să acopere o mare parte din cele necesare unei înmormântări. Vezi detalii despre acestea și ce anume conțin!

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Fetești și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Fetești, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Fetești sau din împrejurimi ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Fetești sau din proximitate, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!